Translate

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

.........με τα γνωστά σοκολατάκια του........πρέσβη !




Όταν πρόκειται για ένα απλό και όμορφο στρώσιμο για την τραπεζαρία σας αυτή την εορταστική περίοδο, σκεφτείτε χρωματικούς συνδιασμούς εκτός από το κόκκινο ή το πράσινο και  δοκιμάστε ένα εκλεκτικό-dramatic style. Με μερικά απλά και όμορφα στοιχεία, μπορείτε να δημιουργήσετε με λίγη προσπάθεια, εκπληκτικό αποτέλεσμα .  
Φέτος είναι όλα σχετικά με τα μεταλλικά-αλλά ζεστά κομμάτια και στην διακόσμηση, έτσι όπως είναι και τα Χριστούγεννα άλλωστε, τόσο glam !




Βήμα 1-2
Εμείς στρώσαμε το τραπέζι με μαύρο λινό τραπεζομάντηλο, για να κάνει αντίθεση με τις καρέκλες.
Για το κέντρο του τραπεζιού φτιάξαμε ένα δέντρο-κώνο, με Ferrero Rocher (την βάση θα την βρείτε σε καταστήματα με είδη για κατασκευές) και πολλές οδοντογλυφίδες !
Αρχίζετε απο την βάση του κώνου και πρός τα πάνω να καρφώνετε τα σοκολατάκια.
Όλη η διαδικασία θα σας πάρει περίπου μισή ώρα για να το ολοκληρώσετε.
Τελος για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τοποθετήστε τον κώνο μέσα σε μια μεταλλική πιατέλα η πάνω σε έναν καθρέφτη. Αφου τοποθετηθεί το δέντρο Ferrero Rocher  στο κέντρο του τραπεζιού,
 προσθέτουμε ΄΄πινελιές'' συμμετρικά και απο τις δυο του πλευρές.
Κοντά βαζάκια με τριαντάφυλλα και για περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον έχουμε επίσης, τυχαία τοποθετημένα μικρά ποτηράκια με ρεσώ κατα μήκος του τραπεζιού.






Βήμα 3
Στη συνέχεια προσθέσαμε ποτήρια, μαχαιροπίρουνα και πετσέτες. Τα γυαλικά είναι σκόπιμα αταίριαστα για να δημιουργήσουν μια πιο εκλεκτική αίσθηση.






Βήμα 4
Τέλος, προσθέσαμε ένα σοκολατάκι Ferrero Rocher σε κάθε πετσέτα για κάθε επισκέπτη για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση.









♛ 
Πολλά φιλιά
 η ξανθιά...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...